RR Sprider

Exact asfalteren

Nauwkeuriger en efficiënter dan elk ander systeem, stuurt u de spreidarm exact op de plaats waar de nieuwe asfaltlaag moet komen. Met de afstandsbediening verspreid u de juiste hoeveelheid asfalt op de juiste plaats, zonder sjouwen, scheppen of schoonmaken.

Alle mogelijkheden

Elke RR Sprider wordt op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat u de mogelijkheden heeft om de spreidarm zo lang te bouwen dat de reikwijdte 5,00 meter wordt en daarmee het oppervlak dat u in één keer bestrijkt wel 50 m2 wordt. Ondanks dit grote bereik blijft de RR Sprider in opgevouwen toestand een compacte installatie aan de laadbak. Het systeem wordt voor transport namelijk verticaal opgevouwen, zodat er ruimte vrij komt om een aanhanger aan te koppelen.

Capaciteit genoeg

De RR Sprider kan 30 ton asfalt per uur verwerken waarmee hij niet alleen inzetbaar is voor reparaties, maar ook complete fietspaden, parkeerplaatsen, aansluitingen of afritten kan asfalteren.

Draadloze besturing

Via een speciaal ontworpen gebruiksvriendelijke afstandsbediening beweegt u de RR Sprider soepel en zonder schokken over het asfalt. In deze afstandsbediening kan een automatische aandrijving voor de vrachtauto geïntegreerd worden, zodat u zonder chauffeur kunt doorwerken.

Montage

De RR Sprider is met een bevestigingshaak eenvoudig te monteren op vrijwel alle type laadbakken. Zo kan het RR Sprider systeem binnen enkele minuten gedemonteerd worden voor andere werkzaamheden.

Download hier de complete Equipment-brochure (5,6 Mb PDF)